Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender
AOV Pro, nyheder
På billedet, Harald Krabbe og Morten Brinck Iwersen fra Frederiksdal gods
Dansk Kírsebærvin bryder igennem på det kinesiske marked
Frederiksdal Gods indgår ifm det kinesiske statsbesøg en opsigtvækkende aftale for dansk vin. Frederiksdal gods underskriver fredag d. 15. juni i overværelse af Margrethe Vestager, Pia Olsen Dyhr og kinas handelsminister under på aftale om salg af 20.000 flasker af deres 2011 kirsebærvin. Ordren har en værdi på den gode side af 1 million kr. oplyser Morten Brink Iwersen fra Frederiksdal gods. Fredriksdal gods glæder sig naturligt til underskriftsseancen, Morten udtaler, det er jo helt surrealistisk at dansk vin skal helt op at "lege" med virksomheder som Haldor Topsøe og Novo. Frederiksdal gods er udvalgt som et eksempel på en lille virksomhed der også kan drage fordel af samhandel med det kinesiske marked.

Frederiksdal Kirsebærvin koster i Danmark 135 kr. og kan købes i de fleste Superbest butikker. Vi har tidligere anmeldt Frederiksdal Kirsebærvin fra 2009 høsten og gav den 5 af 6 stjerner med følgende kommentar: "Flot, harmonisk og balanceret Kirsebærvin - verdensklasse”"

Læs mere om Frederiksdal gods klik her

Modtag ugentlig vinoversigt
Alt om vin er Danmarks største vinkalender som hver uge giver dig et samlet hurtigt overblik over vinens verden og de bedste anmeldelser. Vi sælger ikke noget.


Se denne uges oversigt